MacLein Foto & Design


Velkommen til MacLein® Foto & Design. Jeg heter Anne Lein Kristiansen og har kontor og fotostudio på Mære, litt sør for Steinkjer i Nord-Trøndelag.

MacLein® Foto & Design skreddersyr profesjonelle grafiske og fotografiske løsninger for privatpersoner, bedrifter, lag og foreninger i tillegg til rådgivning innen salg og markedsføring. Du kan lese mer om fotografering og grafisk design ved å trykke på linkene.

NFF_logo2005

 

MacLein® Foto & Design er medlem i Trøndelag Fotograflaug og Norges Fotografforbund som er Norges største forbund for profesjonelle fotografer.

 

Min bakgrunn

Jeg startet MacLein® Foto & Design i juni 2010 etter at det amerikanske firmaet jeg jobbet i gikk konkurs under finanskrisen høsten 2009. Jeg har en mastergrad innen ernæring og atferd på dyr fra UMB og har jobbet med forskning, salg og markedsføring av helserelaterte produkter til dyr og mennesker i inn- og utland siden jeg var ferdigutdannet i 1998. Jeg flyttet fra Oslo tilbake til heimgården min Øvre Lein i desember 2009, og i stedet for å vente på drømmejobben, realiserte jeg min egen drøm. Målet for meg da jeg skulle starte egen bedrift var at jeg skulle gjøre noe jeg virkelig synes er morsomt og som kan gi meg en meningsfylt arbeidshverdag – samtidig som jeg kan leve av det. Min forretningsidé er basert på ønsket om å skape min egen arbeidsplass på gården, der jeg kan kombinere min kreativitet og lidenskap for foto og design med kunnskap og kompetanse innen salg, markedsføring og merkevarebygging.

Fotografering og grafisk design

LYS301409_Foto Sverre Christian Jarild

Fotograf: Sverre Christian Jarild

Jeg fikk mitt første fotoapparat da jeg var 8-10 år og den gangen var det bamsene og dukkene mine som var modeller – fint dandert sammen med ballettsko og røde roser på pianoet. Mitt rosa pikerom var dekket av små og store fotoplakater i sorthvitt, så foto og bilder har vært med meg siden jeg var liten pike. Jeg har alltid et kamera i nærheten og min kunnskap om fotografering har jeg fått igjennom livets skole ved å prøve og feile, samt deltatt på mange spennende fotokurs med bl.a. Morten Krogvold, Joyce Tenneson, Bobbi Lane, Claire Rosen – de tre sistnevnte i regi av NORDphotography. Jeg jobber med Adobe CC (hovedsaklig med Photoshop, Indesign og Illustrator).

Rettigheter/Copyright

© MacLein® Foto & Design er beskyttet av opphavsretten og alle bilder og innhold tilhører MacLein® Foto & Design. Du har lov til å dele bilder, så lenge du krediterer bildet til MacLein® Foto & Design og linker det tilbake til maclein.no. Du har ikke lov til å fjerne logoen eller endre/redigere bildet,  selge bildet, eller bruke den til kommersielle formål uten tillatelse. Hvis du har noen spørsmål, send meg en e-post.

© MacLein® Photo & Design is protected by copyright and all the content and pictures belongs to MacLein® Photo & Design. You are allowed to share pictures, as long as you attribute the image to MacLein® Photo & Design and link it back to maclein.no. However, you are not allowed to remove the logo or change /edit the image, or sell the image or use it for commercial purposes without permission. If you have any questions, please send me an e-mail

2014_08_11 Catching the essence 72

_MG_6981-Studio-MacLein

_MG_6989 Studio MacLein