Grafisk Design

MacLein Foto & Design grafisk design I

Visuell kommunikasjon

Design handler om merkevarebygging fra ide til ferdig produkt, og er helt avgjørende for å kommunisere effektivt med målgruppen og samtidig skille seg ut fra konkurentene. En tydelig, visuell identitet skaper en merverdi for eksisterende kunder og en nysgjerrighet hos nye.

Logo

28.01.2011 Logo Wilks Design Rein Luksus sort 25x9En logo er bedriftens ansikt utad og vil ha en sentral rolle i en helhetlig grafisk profilering. Investering i en profesjonell og tidløs logo er viktig for fremtidig merkevarebygging. Ofte er det enkle det beste. En logo som er enkel i formen og visuelt beskrivende, er lett å huske og blir en rød tråd i alt av markedsmateriell. Et tydelig grafisk design er med på å underbygge budskapet og selge produktet eller tjenesten.  Jeg lager logo i tett dialog med kunden slik at hver logo blir unik for hver bedrift. Se her for flere logoer designet av MacLein Foto & Design.

Ønsker du å registrere et varemerke eller design, kan jeg hjelpe deg med denne prosessen. Du kan lese mer om varemerke- og designregistrering på siden til Patentstyret.

Hjemmeside

Dersom du ønsker nytt design til hjemmesiden din så er jeg også behjelpelig med det og anbefaler Smart-Media som lager og drifter hjemmesider tilpasset både skjerm, brett og mobil.

Markedsmateriell

Jeg designer det meste innen reklame og trykksaker som visittkort, brosjyrer, magasiner, plakater, program, banner, roll-ups, annonser og det du måtte ønske, og samarbeider med bla. DesignTrykkLindseth Reklame og Veksttorget på produksjon og trykk.

Bilders påvirkingskraft

Bilder har stor påvirkningskraft og spiller i større grad på følelsene våre enn skriftlige tekster. Et bilde kan illustrere, utdype eller kommentere en tekst samtidig som det er med på å underbygge en helhetlig visuell og emosjonell opplevelse av merkevaren, produktet og tjenesten. Gode bilder med høy kvalitet er avgjørende for å skille seg ut på nettet og særlig hvis produktene skal selges via nettbutikk. I bedriftssammenheng er det en stor fordel å ha sin egen bildedatabase, slik at dere i bedriften selv kan bestemme hvilke bilder som brukes f.eks i nyhetssaker.

Jeg fotograferer portrettbilder av ansatte, gruppebilder, produktbilder, bilder fra bedriften og tilpasser bildene til ulike medier. Ta gjerne en titt i galleriet for bedriftsfotografering.

Jeg kan også hjelpe til med utforming av tekst og salgsargumenter, samt rådgivning innen salg og markedsføring.

Vilkår og betaling

Betaling ved faktura og 14 dagers forfall ved mottagelse av bildene/varen. Prisendringer kan forekomme, men du betaler den prisen som ble oppgitt ved bestilling. Jeg vil gjerne bruke bildene i markedssammenheng, men det er lov å reservere seg dersom en ikke ønsker det.

Ta kontakt for en hyggelig prat.

2014_08_11 Catching the essence 72