Portrettfotografering

_MG_4597 MacLein Foto & Design 10x15 FBilder til alle anledninger

Jeg tar portrettbilder til bruk på hjemmeside, sosiale medier, jobbsøknader eller til personlig bruk. Hva med et personlig kunstbilde på veggen eller en overraskelse til din kjære?

Jeg tar bilder i studio og/eller ute, og vil gjerne høre dine ønsker og ideer til en morsom fotografering på et spennende sted. Ved portrettfotografering setter vi av ca 1 time til fotografering. I studio har jeg forskjellige farger på bakgrunn (hvit, sort, brun og grå) og forkjellige rekvisita (stoler, sofaer, krakker) som kan brukes og hvis du ønsker å ha med et par skift, så går det bra.

Priser på portrettfotografering

Pris for 1 time fotografering i studio/ut er 1 500 kr (inkl. MVA). Bildene får du på en CD og prisen er 2 500 kr for 10 digitale prøvebilder (lavoppløselig tilpasset nett 960×640 px) til privat bruk (ikke salg). Du får alle bildene i farger og sort hvitt, og bildene vil ha en lett hud-retusjering hvis ikke annet er avtalt på forhånd (f.eks demping av kviser). Hvis du ønsker fotografering på et annet sted her i området enn her hos meg på Mære, kommer det et tillegg på 500 kr.

Jeg kan også tilby 20 min fotografering i studio, dersom du ønsker et par portrettbilder f.eks i jobbsammenheng. Pris: 1 500 kr inkl. mva.

Jeg tar også passfoto og da får du fire bilder i størrelsen 35 x 45 millimeter i farger eller sort hvitt. Pris: 500 kr inkl mva.

Ved design av kunstbilder i Photoshop, kommer et tillegg i prisen.

MacLein Foto & Design leverer ikke høyoppløselige bilder til selvprint, da vi er en totalleverandør av profesjonelle produkter og tjenester fra fotografering til ferdig produkt (bilder, album, rammer etc.). Det finnes mange morsomme og spennende muligheter innen bildeproduksjon og innramming, som vi ser på sammen etter fotograferingen. Spør om priser på fremkalling og forstørrelser her.

Se flere bilder i galleriet for portrettbilder.

Ta kontakt for en hyggelig prat.