Konfirmantfotografering

_MG_4579 MacLein Foto & Design 10x15-F

En milepæl i livet

Konfirmasjon er en milepæl i livet. Vi setter av ca 1 time til fotografering i studio og/eller ute (dersom været tillater det) eller på et annet avtalt sted.

Dersom du har spesielle ønsker for bildene eller bildestil, så kan vi avtale det på forhånd, I studio har jeg forskjellige farger på bakgrunn (hvit, sort, brun og grå) og forkjellige rekvisita (stoler, sofaer, krakker) som kan brukes og hvis du ønsker å ha med et par skift, så går det bra.

Priser på konfirmantfotografering

Pris for fotografering i studio/ut er 1 500 kr (inkl. MVA). Bildene får du på en CD og prisen er 2 500 kr for 10 digitale prøvebilder (lavoppløselig tilpasset nett 960×640 px) til privat bruk (ikke salg).  Alle bildene kommer i farger og sort hvitt, og vil ha en lett hud-retusjering hvis ikke annet er avtalt på forhånd (f.eks demping av kviser). Ved fotografering på et annet sted her i området enn her hos meg på Mære, kommer det et tillegg på 500kr.

MacLein Foto & Design leverer ikke høyoppløselige bilder til selvprint, da vi er en totalleverandør av profesjonelle produkter og tjenester fra fotografering til ferdig produkt (bilder, album, rammer etc.). Det finnes mange morsomme og spennende muligheter innen bildeproduksjon og innramming, som vi ser på sammen etter fotograferingen. Spør om priser på fremkalling og forstørrelser her.

galleriet for konfirmantfotografering kan du se flere bilder av flotte konfirmanter.

Ta kontakt for en hyggelig prat.