Barnefotografering

_MG_3352 MacLein Foto & Design 15x10-SH

Ta vare på øyeblikkene

Gode bilder av de små, er kjære skatter for fremtiden. Barnefotografering varer ca 1 time. Dersom du har spesielle ønsker for bildene eller bildestil, så avtaler vi det på forhånd, I studio har jeg forskjellige farger på bakgrunn (hvit, sort, brun og grå) og forkjellige rekvisita (stoler, skinn, tepper, senger etc) som kan brukes og hvis du ønsker å ha med par skift, så går det bra. En favorittleke er alltid greit å ta med.

Jeg fotograferer også nyfødte og da bør fotograferingen skje mellom dag 6 og 10 etter fødsel. Ved nyfødtfotografering setter vi av godt med tid og gjerne inntil 3 timer slik det er god tid til mat og stell underveis. Dersom du ønsker nyfødtfotografering, er det fint å gi beskjed i god tid i forveien, slik at vi kan sette av tid når den lille er født.

_MG_3352 MacLein Foto & Design 10x15 FPriser på barnefotografering

Pris for 1 time fotografering i studio/ut er 1 500 kr (inkl. MVA). Ved søskenfotografering kommer et tillegg i prisen på 500 kr pr barn. Bildene får du på en CD og prisen er 2 500 kr for 10 digitale prøvebilder (lavoppløselig tilpasset nett 960×640 px) til privat bruk (ikke salg). Hvis du ønsker fotografering på et annet sted her i området enn her hos meg på Mære, kommer det et tillegg på 500 kr.

Priser på nyfødtfotografering

Pris for nyfødtfotografering i studio er 2 500 kr (inkl. MVA). Ved søskenfotografering kommer et tillegg i prisen på 500 kr pr barn. Bildene får du på en CD og prisen er 2 500 kr for 10 digitale prøvebilder (lavoppløselig tilpasset nett 960×640 px) til privat bruk (ikke salg). Det er også mulig med hjemmefotografering av den nyfødte mot et tillegg i prisen, men dette må avtales på forhånd.

Alle bildene kommer i farger og sort hvitt, og vil ha en lett hud-retusjering hvis ikke annet er avtalt på forhånd (f.eks demping av røde prikker eller tørr hud).

MacLein Foto & Design leverer ikke høyoppløselige bilder til selvprint, da vi er en totalleverandør av profesjonelle produkter og tjenester fra fotografering til ferdig produkt (bilder, album, rammer etc.). Det finnes mange morsomme og spennende muligheter innen bildeproduksjon og innramming, som vi ser på sammen etter fotograferingen. Spør om priser på fremkalling og forstørrelser her.

Velkommen til å ta kontakt for en hyggelig prat og ta gjerne en titt i galleriet for barnefotografering.