Fotografering

_MG_4930-korr

NFF_logo2005

 

 

MacLein® Foto & Design er medlem i Trøndelag Fotograflaug og Norges Fotografforbund som er Norges største forbund for profesjonelle fotografer.

Bilder til enhver anledning

Jeg fotograferer for både privatpersoner (nyfødte, barn, konfirmanter, portretter og brudepar), bedrifter, lag og foreninger til bruk på nettsider, nettbutikker, annonser, markedsmateriell etc.

Jeg fotograferer i fotostudio eller ute her på Mære eller på et avtalt sted der jeg tar med meg fotoutstyret. Jeg tar bilder i naturlig lys og med blits.

Bildebehandling

Alle bilder tas i RAW-format. Dette vil si at bildefilen ikke er prossesert og at den må etterbehandles før den kan vises. Jeg redigerer alle mine bilder i Photoshop før de gis videre. På den måten kan jeg kontrollere bildenes kvalitet og egenskap slik at de får det uttrykket som er min stil. Det vil også si at en god del av jobben gjøres etter fotografering.

Alle portrettbilder kommer i farger og sort hvitt, og vil ha en lett hud-retusjering hvis ikke annet er avtalt på forhånd (f.eks demping av kviser).

Digitale bilder, fremkalling og forstørrelser

Ved fotografering kommer digitale bilder i tillegg og den minste pakken er på 10 digitale prøvebilder (lavoppløselige bilder tilpasset nett 960×640 px).  MacLein Foto & Design leverer ikke høyoppløselige bilder til selvprint, da vi er en totalleverandør av profesjonelle produkter og tjenester fra fotografering til ferdig produkt (bilder, album, rammer etc.). Det finnes mange morsomme og spennende muligheter innen bildeproduksjon og innramming, som vi ser på sammen etter fotograferingen. Jeg samarbeider med Lundeby & Co AS og Greens på fagprodukter. Ta kontakt for priser på fremkalling og forstørrelser her.

Fotografering på andre steder

Hvis du ønsker fotografering på et annet sted her i området enn her hos meg på Mære, kommer det et tillegg på 500 kr. For lengre avstander kommer det reisekostander i tillegg, som avtales på forhånd.

Vilkår og betaling

Jeg har iZettle slik at du kan betale med VISA og MasterCard. Du kan også få en faktura med 5 dagers forfall ved mottagelse av bildene/varen. Prisendringer kan forekomme, men du betaler den prisen som ble oppgitt ved bestilling. Jeg vil gjerne bruke bildene i markedssammenheng, men det er lov å reservere seg dersom en ikke ønsker det.

Bruksrett av bilder

Bildene kan brukes til private formål. Du har lov til å dele bilder på nettet, så lenge du krediterer bildet til MacLein® Foto & Design og/eller linker det tilbake til maclein.no. Det er ikke lov å fjerne logoen eller endre/redigere/legge på filter på bildet, selge bildet, eller bruke den til kommersielle formål uten tillatelse. Hvis du har noen spørsmål, send meg en e-post.

Rettigheter/Copyright

© MacLein® Foto & Design er beskyttet av opphavsretten og alle bilder og innhold tilhører MacLein® Foto & Design.

© MacLein® Photo & Design is protected by copyright and all the content and pictures belongs to MacLein® Photo & Design. You are allowed to share pictures, as long as you attribute the image to MacLein® Photo & Design and link it back to maclein.no. However, you are not allowed to remove the logo or change /edit the image, or sell the image or use it for commercial purposes without permission. If you have any questions, please send me an e-mail.

Ta en titt på menyen her på siden for mer informasjon om priser på ulike typer fotograferinger.

Se også sidene for boligfotografering og bedriftsfotografering.

2014_08_11 Catching the essence 72