Små Øyeblikk 2009

MacLein Foto & Design IMG_7957 70x50 72
I mars 2009 hadde jeg min første fotoutstilling på Galleri Ringvirkning på Hønefoss som het «Små øyeblikk». Utstillingen ble senere det året flyttet til Dampsaga Kulturhus på Steinkjer.

Hvor ble det av tiden? Speilbildet viser at den har vært her. Lydløst sniker den seg av gåre. Det er ingenting som kan hindre den og den kommer aldri tilbake. Bare et bilde kan stoppe den – et lite øyeblikk. -ALK 

Fotografering har lært meg å være til stedet her og nå, og nyte øyeblikket. Altfor ofte er tankene et helt annet sted – enten i fortiden eller langt inn i fremtiden. Dermed går vi lett glipp av de små øyeblikkene som er så verdifulle og som til sammen utgjør livet. Det er fantastisk å kunne fotografere disse små øyeblikkene og jeg håper bildene kan glede dere like mye som de gleder meg.

♥ hilsen Anne