Tjuveri og naboskap

2014_12_07 ST Tjuveri og naboskap plakat A3Sesongen 2014/2015 viste Sparbu Teaterlag forviklingskomedien “Tjuveri og naboskap” av Krister Classon. Dette er et stykke med høyt tempo, timing, inn og ut av dører og nødløgner anmass, og selvfølgelig masse ellevill og tullete humor med lattergaranti. Sparbu teaterlag har i flere år hatt stor suksess med stykker av Krister Classon, og siste oppsetning “Ongskrik og vænnskap” i 2009, hadde over 4 000 publikum.

I “Tjyveri og naboskap” møter vi ekteparet Berit og Evald Eriksen Berg (spilt av hhv. Grete Stokkan og Hallgeir Modell) og deres frynsete ekteskap. Dette blir satt på prøve da tyven Bjarne (Tore Roksvåg) entrer huset med det mål å stjele det verdifulle maleriet “Naken dame”. I tillegg blir den stakkars forsikringsagenten Jostein Sjøvold (Jan Arne Engan) uskyldig offer i det hele, som topper seg når det eldre, nysgjerrige naboekteparet Adam og Eva (Jan Håkon Larsen og Ester Melum Støland) blander seg inn.

Instruktører: Sindre Nilsen og Kalle Garli, og scenografien: Per Helge Bøe.

MacLein Foto & Design hadde avsvaret for grafisk utforming av markedsmateriell som logo, grafiske elementer, plakater, program, reklame, invitasjoner, annonser samt fotografering. Mer informasjon om Sparbu Teaterlag på hjemmesiden deres og Facebook-siden.