Steinkjer Kommuneskoger

Steinkjer Kommuneskoger – Ogdalsbruket KF

_MG_9108 MacLein Foto & Design 15x10Hva med å tilbringe en dag i kano langs elva Onga og grille pølser i gammen ved Støa? Steinkjer Kommuneskoger har kano og kajakk- utleie som er lokalisert i Støa og ved brygga like nord om Hyllbrua i Ogndal. Primært brukes kanoer og kajakker i elveområdet mellom Støa og Hyllbrua, men de kan også bringes ut langs elva Ogna og opp til Lustadvatnet. Ved elvebredden i Støa finner du også en kåte/gamme på 25 kvadratmeter, som kan leies ut til sosiale lag, og byr på raste- og bålplasser både ute og inne.

Ved siden av finner du bryggeanlegg som er åpent for alle og tilrettelagt for funksjonshemmede. Steinkjer kommuneskoger har både en kano og en båt i Lustadelva som kan brukes fritt i Årengtjønna. Kano- og kajakkpadlere har mulighet for å låne redningsvester.

Mer informasjon om frilusftliv i regi av Steinkjer Kommuneskoger og kano- og kajakkutleie, finner du her eller på telefon 922 99 190

MacLein Foto & Design hadde en flott fotodag langs Ogna og du kan se flere bilder i galleriet nedenfor.