Steinkjer Akupunktur

_MG_6281 MacLein Foto & Design 15x10a

_MG_9549 MacLein Foto & Design 10x15 FEilen Austli er utdannet fysioterapeut, akupunktør, mindfulness-instruktør, coach, EFT-terapeut, hypnoterapeut og qigong trener. Eilen eier og driver Steinkjer Akupunktur /Eilen Austli – Kompetansesenter for komplementærmedisin på Steinkjer.

Jeg har hatt glede av å samarbeide med Eilen på mange prosjekter, deriblant fotografering av hennes flotte behandlingslokaler på Lø, Steinkjer. I tillegg har vi tatt en rekke portrettbilder for bruk i forretningssammenheng, på hjemmeside, i sosiale medier og til privat bruk.

Eilen var også med på produksjonen av magasinet “Smak på livet” – helsemagasinet for deg og dine firbeinte venner i 2012 og 2015. I begge magasinene kan du lese mer om alt det spennende Eilen tilbyr i tillegg til informasjon på hjemmesiden hennes.