Naustburet

_MG_7782 MacLein Foto & Design 30x20 F

Et sted å besøke!

_MG_2653 MacLein Foto & Design 10x15Naustburet ligger idyllisk til ved Borgenfjorden, nedenfor Mære Kyrkje ca 12 km sør for Steinkjer. Naustburet drives av Ketty Oslo Jule, som er utdannet kjole- og draktsyerske og allmenlærer med fordypning i Kunst og Håndverk.

Naustburet er et gammelt stabbur fra ca 1860 som tidligere ble brukt som korntørke. Etter mange timers arbeid med oppussing, har buret fått nytt innhold med tekstilbutikk i 1 etg med et stort utvalg i bånd, knapper, stoff og gaveartikler. Disse varene kan du også finn i nettbutikken til Naustburet. I 2. etg. er det verksted og kurslokale og på toppen finner du en koselig kafé med nydelig utsikt over Borgenfjorden. Her får du servert hjemmebakt brød og de lekreste kaker, eller en deilig lunch av lokale råvarer.

Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Ketty på flere prosjekt, med blant annet design til hjemmesiden til Naustburet, bilder til siden og nettbutikken og reklamemateriell. I galleriet nedenfor finner du et utvalg av bilder fra Naustburet. Du kan også se mer på hjemmesiden og følge Naustburet på Facebook.