Grande Entreprenør

_MG_4517c MacLein Foto & Design 30x12

2013_06_14 MacLein Foto & Design Annonse Grande 60 årGrande har i over 60 år stått for bygnings- og snekkerarbeider av høy kvalitet. Grande har hovedkontor i Verdal og er ett av landets ledende entreprenørfirma. Lang erfaring, allsidighet og samarbeid med anerkjente leverandører gjør Grande til en solid samarbeidspartner i alle typer byggesaker. Grande Entreprenør AS har i dag over 180 ansatte og erfaring med alle typer entrepriser, med kompetanse på prosjektutvikling og prosjektgjennomføring. Grande-gruppen tilbyr tjenester innen fagområder som tømrer arbeid, betongarbeider, taktekking, blikkenslagerarbeid og prosjektledelse.

I forbindelse med 60-års jubileet i 2013 hadde MacLein Foto & Design en morsom dag med fotografering av ansatte på jobb under utbyggingen av Jektholmen på Steinkjer. Bildene ble brukt i annonsemateriell for Grande Entreprenør AS. Aannonsen er utarbeidet av Vestvik Reklame as.

Les mer om Grande Entreprenør AS.