Pharmaq AS

_MG_4211 MacLein Foto & Design 15x10 F

Pharmaq AS er et verdensledende farmasøytisk selskap med produksjon av vaksiner og terapeutiske produkter til akvakulturnæringen. Selskapet utvikler sikre og effektive legemidler med god miljøprofil gjennom målrettet forskning og dedikerte medarbeidere. Administrasjon, forskning og utvikling ligger i Oslo og produksjonsanlegget ligger i Overhalla. Pharmaq AS har datterselskaper i Chile, Storbritannia, Vietnam og Tyrkia og mer enn 165 medarbeidere. Produktene markedsføres i Europa, Nord- og Sør-Amerika, samt Asia.

MacLein Foto & Design har hatt mange spennende oppdrag for Pharmaq AS både med portrettfotografering av alle ansatte, produktfotografering, fotografering av bedriftens avdelinger i Overhalla, Oslo og Bergen. I 2012 hadde MacLein Foto & Design ansvaret for det skriftlige materiellet + bilder i årsrapporten til Pharmaq AS. Du kan ta en titt i rapporten her.

Les mer om Pharmaq AS her.