Kristin Landsem

Kristin Landsem og GründerGeni

_MG_9788 Maclein Foto & Design 15x10 F

Kristin Landsem er gründer og partner i GründerGeni, gründercoach og grunnlegger av DiGG-programmet. Hun har de siste 20 årene veiledet og coachet gründere og bedriftsledere i hvordan de kan lykkes bedre med sine ideer og bedrifter slik at de oppnår enda større glede i livet sitt. Kristin brenner for å hjelpe deg til å finne tak i å utvikle din storhet og indre drivkraft og for at samfunnet vårt skal legge bedre til rette for at flere gründere kan lykkes og få en mer lystbetont gründertilværelse.

For en tid tilbake hadde Kristin en «bli ny-dag» hos Monika Viken Leithe hos H2 ellemelle i Namsos og jeg fikk oppdraget med å ta portrettbilder av Kristin og resultatet kan du se i galleriet nedenfor.

Du kan lese mer om Kristin og GründerGeni her.