HINT

Husdyrfag – velferd og produksjon, Bachelorgradsstudium på HINT

IMG_6931 MacLein Foto & Design 15x10

I forbindelse med promotering av “Husdyrfag – velferd og produksjon», Bachelorgradsstudium ved HINT, hadde MacLein Foto & Design et morsomt fotooppdrag for studiet.

Framtidas husdyrhold trenger dyktige fagfolk som ser muligheter og har evne til nytenkning. Studiet i husdyrfag passer for deg som er interessert i husdyr og dyrevelferd. Du lærer om moderne husdyrhold basert på godt husdyrmiljø. Ler mer på sidene til HINT.

EU-prosjekt med Petter på laget

2011_04_06 MacLein Foto & Design Reklame Petter & grisenInterregprosjektet ”Midtskandinavisk landbrukshøgskole” har gjennom Høgskolen i Nord-Trøndelag (HiNT) og Region Jämtland utviklet nye studier innen fagområdene landbruk og entreprenørskap. Petter Northug har vært med på å markedsføre studiet.
Petter Northug jr ble av svenske sportskommentatorer benevnt som en gris under VM på ski i 2010. Etterpå ble Team Northug og grisen sentral i markedsføringa av det norsk-svenske samarbeidet om studiet Husdyrfag. Les mer her. Ide: Marit Hoven. Design: Wow Reklame, Foto: Heiko Jonge/Scanpix/Anne Lein Kristiansen.